natuurlijke kruiden, jeneverbes, granen, gember, absint,
citroenschil en sinaasappelschil.
Elke kruid wordt onafhankelijk van elkaar gedistilleerd en vervolgens koud samengevoegd na een rustperiode van 24 uur. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximale aan aroma's te extraheren en te behouden.
70 cl
Gin is een sterke drank die wordt verkregen door neutrale alcohol te aromatiseren met jeneverbes en andere specerijen (engelwortel, koriander, gember, dille...)
De persoonlijke touch van Olivier is het toevoegen van citroen en Génépy.
Daarom de naam "Gin des Sommets" en ja, in de Zuidelijke Alpen hebben we ook onze regionale gin!
De gins waren oorspronkelijk Brits of Nederlands.
Te consumeren puur met een paar ijsblokjes of op crushed ice of in een bekende long drink zoals de Gin Fizz en de Gin tonic.
Deze twee cocktails zijn gecreëerd door de Engelse marine tijdens hun vele reizen.
Wilt u een op maat gemaakte cocktail?
Bent u een horecagelegenheid en wilt u een signature cocktail?
Bent u een distilleerderij en wilt u een cocktail verkopen die met uw producten is gemaakt?
Of wilt u genieten van uw favoriete cocktail voor uw evenementen?
Niets is eenvoudiger, laat het ons maar doen!
Premier gin rose in Frankrijk
Gemaakt in Corrèze
Distillatie in een koperen ketel van het type charentais
Ingrediënten:
Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, Jamaicaanse peper, kardemom, gember, koriander, cassia
Maceraat van hibiscus
Formaat: 50cl.
Alcoholpercentage: 41,50 % vol.
De kleur van de gin, verkregen door de maceratie van gedroogde hibiscus aan het einde van het productieproces, biedt een extra visuele ervaring.
Versie 50CL van de Negroni, herzien door MXO :
- Ambachtelijke Franse gin
- Infusie van rozemarijn en Timut-peper
- Rode Pineau des Charentes
- Bittere sinaasappellikeur
Voor zijn Negroni-recept combineert MXO een premium ambachtelijke gin met huisgemaakte bitter/fruitige likeur en rode Pineau des Charentes. De gin wordt voorafgaand geïnfuseerd met rozemarijn voor frisheid en Timut-peper die kracht en citrusaroma's toevoegt.
Alcoholpercentage: 22%
Ideale dranken voor zakelijke cadeaus
Stijl: Fris en krachtig, met een vleugje bitterheid
Kleur: Robijnrood
Neus: Fris en peperig
Mond: Subtiele mix van jeneverbes, bittere sinaasappel en rode vrucht. Een kruidige afdronk.
Synergie van actieve stoffen om uw energie te boosten
Ginseng dat bijdraagt aan het versterken van het lichaam, in combinatie met extracten van Acerola, Gember en Guarana.
Van Engelwortel, ook wel 'engelenkruid' genoemd, deze plant dankt zijn naam aan de 'magische' eigenschappen die de mens haar sinds de Middeleeuwen toeschrijft.
Goed schudden voor gebruik. Neem één ampul per dag (puur of verdund in een glas water of vruchtensap). Het is mogelijk om het gebruik meerdere keren per jaar te herhalen, vooral tijdens seizoensveranderingen.
Bewaren op een koele en droge plaats. Dit voedingssupplement is geen medicijn. Kan een gevarieerd en evenwichtig dieet niet vervangen. Te gebruiken als onderdeel van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Waterextract van Gember: 500 mg
Biologische Engelwortel: 500 mg
Geconcentreerd waterextract 2.5X van Biologische Ginseng: 133 mg
Droog extract van Biologische Guarana: 16.7 mg
equivalent van droge Guarana plant: 100 mg
Biologisch Acerola-extract: 78 mg
Biologische Bijenpollen: 50 mg
Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies.
De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag.
Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedingsmiddelen te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
NEAT COCKTAIL, een Franse producent van ambachtelijk gemixte, kant-en-klare premium cocktails, biedt u de mogelijkheid om hoogwaardige cocktails te serveren zonder zorgen over materiaal, bevoorrading, opslag en knowhow. Onze cocktails worden ambachtelijk gemixt in onze faciliteiten in de regio Ile-de-France. Onze grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en komen uitsluitend van Franse bedrijven. Wij willen u het volgende bieden: - uitzonderlijke producten, - een merk dat is bedacht door ondernemers uit de bar-, restaurant- en hotelbranche, - eenvoudige en speelse toepassing. Ons productassortiment omvat een breed scala aan smaken en biedt uw onderneming een echt voordeel ten opzichte van de concurrentie. Let op: overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor uw gezondheid, geniet met mate.
Een originele gastronomische gin zonder smaak
Gemaakt in Frankrijk - Charente - Spirits Valley
Distillatie in een stoomketel
Ingrediënten:
Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, groene kardemom, citroen
Maceraat van Indiase zwarte thee met sinaasappel, appel, amandel, kaneel
Formaat: 50cl.
Alcoholpercentage: 40 % vol.
Samenwerking met Arnaud Bachelin, oprichter van Thé-Ritoires, een internationaal erkende thee-expert die een referentiewerk over deze drank heeft gepubliceerd (L’heure de veri-thé bij uitgeverij Baker Street) en waarvan de liefhebbers van over de hele wereld zich verdringen in zijn theesalon, gelegen in het hart van Saint-Germain in Parijs.
Premier old tom gin rozen in Frankrijk
Gemaakt in Corrèze
Distillatie in een koperen ketel van het type charentais
Ingrediënten :
Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, Jamaicaanse peper, kardemom, gember, koriander, cassia, suikersiroop
Maceraat van hibiscus
Formaat : 50cl.
Alcoholpercentage : 40 %vol.
Een Old Tom Gin is de elegantie van een gin met een extra vleugje zoetheid. Onze Old Tom Gin is gebaseerd op de productie van Gin Balbine Spirits, met een klein extraatje: een vleugje zoetheid door een snufje suiker. En de kleur, die vooral door de hibiscus wordt toegevoegd, zorgt voor een extra visuele ervaring.
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
Feestelijke cocktail afkomstig uit Cuba. Onze versie is gemaakt met een mix van rum, verzoet met biologische agavesiroop uit Mexico.
LET OP :
Voor Hemingway was "drinken een manier om de dag af te sluiten", en als het bovendien met een Daïquiri is, is het nog beter.
Profiel : Harmonieus, fris, lichte zuurheid
Alcoholpercentage : 17 %
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Biologische agavesiroop
Zuurmaker gemaakt door ons